Hledá se: Copywriter Užabytubyl

Martin Brablec

Tohle je Důl Hlubina. Místnost, ve které copywriteři každý den těží chytlavé titulky, odborné texty i vtipné hlášky. Jedno místo tu máme volné. Přidáte se?

Jsme Obsahová agentura. Doslova. Píšeme texty pro weby, ladíme e-maily, vymýšlíme obsahové strategie nebo taky spravujeme sociální sítě. To vše dlouhodobě, i pro ta nejsložitější odvětví.

Za poslední rok jsme dospěli a přestěhovali se. Vytvořili jsme si dobré základy pro další růst. A ten - jak cítíme - právě začal. Náš třináctihlavý tým proto potřebuje posilu. Užabytubyla.

Koho hledáme

Člověka se zkušeností. Budoucí hvězdy copy&content mikrokosmu prominou - tentokrát se díváme po předchozí praxi. Tak nějak tušíme, že naši perfektní uchazeči právě teď jsou:

  • na volné noze nebo v agentuře a copywritingem a content marketingem se už živí,
  • zaměstnaní ve firemních nebo komerčních médiích a každý den tvrdě makají na novém obsahu,
  • ukrytí v odděleních PR/marketingu, kde plánují, navrhují, spravují social, občas něco napíší, a chtěli by víc.

Nezáleží, jestli máte praxe rok, nebo pět let. Záleží jen na tom, kolik jste se toho už naučili.

No a pak bychom už rádi viděli jen nějaké ty osobnější předpoklady: mít hlavu otevřenou poznávání, nenechat se odradit nezdary a držet termín. Nebo aspoň slovo.

Co nabízíme

Dáme vám šanci dál profesně růst. Nabízíme obrovský prostor k získávání nových zkušeností - skupinu velmi chytrých copywriterů. Nebudete si konkurovat, ale pomáhat. Máme společný cíl.

A teď věcně:

  • práci na plný úvazek + místo v nových kancelářích v centru Brna,
  • když je třeba, tak pružnou pracovní dobu a možnost pracovat odkudkoliv
  • otevřené jednání, férový přístup a silnou firemní kulturu,
  • příjemnosti: firemní knihovnu + časopisy, hodně (fakt hodně) dobré kafe, podporu ve vzdělávání, odborné přednášky a semináře, účast na konferencích, spoustu společných aktivit, systém osobního rozvoje a tak dále a tak dále.

Od kdy? Vždyť píšeme, že hledáme Užabytubyla. Takže nejlépe hned. Ale víme, že na to nejlepší si občas člověk musí počkat.

Jak získat tuhle práci

Je to jednoduché. První dva filtry jsou na naší straně, u třetího se karta obrací:

  1. Musíme si být jisti, že to u vás funguje řemeslně. Tudíž potřebujeme vidět ukázky dosavadní práce, poznat, co máte za sebou, a zjistit, jak se orientujete. Když je tohle ok, tak přichází bod dva.
  2. Musíme si být jisti, že nám to bude fungovat lidsky. Tady už jde spíš o chemii, sdílení společných hodnot a vzájemnou kompatibilitu. Když je to pořád dobré, přichází na řadu to nejdůležitější.
  3. Musíme si být jisti, že máme co nabídnout i my vám. Že vás to tady bude bavit. Že vás budeme rozvíjet. Že nás nebudete chtít po týdnu utlouct klávesnicí. Jasně, předem to 100% odhadnout nejde, ale ukážeme vám ze sebe maximum.

Eee… co teda teď?

Mrkněte na náš web, Facebook nebo třeba Instagram. Jakkoliv nás poznejte blíž. Když budete mít pořád chuť nám napsat, tak pošlete na martin.brablec@obsahova-agentura.cz e-mail s ukázkami práce a oldschoolově i s CV.

Prostě začínáme bodem jedna. Na pohovoru pak zvládneme zbývající dva.

Už teď se těšíme!