Tvořte s námi obsah,
který přispívá k porozumění

V Obsahovce budujeme organizaci rozkročenou mezi špičkovou obsahovou agenturu, vzdělávací institut a produktové studio.

Ctíme dlouhodobé vztahy s klienty i mezi sebou. Spojují nás sdílené hodnoty – máme chuť dělat věci pořádně, hýčkáme si pozitivní mysl a neustále se zlepšujeme. A přitahujeme lidi, kteří to mají stejně.

Teď je nás dost. Ale může se to změnit

Sledujte naše sociální sítě nebo odebírejte náš newsletter a dozvíte se jako první, že hledáme nové kolegy.
Nebo nám napište na kariera@obsahova-agentura.cz a třeba přijdeme na to, jak můžete v Obsahovce zazářit.

Proč si vybrat Obsahovku

V agenturním světě nenajdete jiné místo, kde by se koncentrovalo tolik smysluplného obsahu a oborového know-how zároveň.

Textujeme weby, vytváříme rozsáhlé obsahové projekty, ladíme e-maily, navrhujeme infografiky, spravujeme sociální sítě, vymýšlíme obsahové strategie nebo píšeme případové studie.
Dlouhodobě, v B2B i B2C.

Kvalitní obsah nejen sami tvoříme, ale k jeho tvorbě aktivně přispíváme. Naše know-how sdílíme na konferencích, předáváme na školeních, konzultacích a workshopech. A píšeme o tom na blogu.

Smysluplným obsahem posouváme top značky

Dlouhodobě tvoříme obsah třeba pro softwarový holding Seyfor, výrobce žaluzií NEVA, ostravskou jedničku mezi CRM Raynet nebo píšeme magazín Modré pyramidy. A vy můžete tvořit s námi.

Férovost a svoboda v práci jsou pro nás základ

Není pro nás důležité, jestli pracujete ráno, večer, doma nebo v kanceláři. V Obsahovce máte svobodu poskládat si pracovní den dle sebe – když dodržíte dohody. Jsme k sobě vstřícní a féroví.

Pořád se něco učíme – a své know-how sdílíme dál

Jsme tak trochu nerdi. Pídíme se po nových znalostech, nasáváme know-how a pak jej sdílíme napříč týmy i ven. Jdeme do šířky, nebo se specializujeme – třeba na obsahové strategie nebo tone of voice.

Jak se u nás pracuje

Zatímco copywriteři jednou píšou o automatizaci ve skladu a jindy o vyhánění kuny z půdy, projekťáci sestavují rozpočty a hlídají termíny. Podívejte se, co práce na jednotlivých pozicích obnáší.

Libora, Amálii a Báru už znáte. Podívejte se, s kým dalším se budete v Obsahovce potkávat.

Jak se žije v Obsahovce

Za posledních 6 let jsme se z firmy o pár zaměstnancích rozrostli do zaběhnuté agentury o 14 lidech s kancelářemi v Brně a v Praze. Budujeme svobodné a fér prostředí, ve kterém si nekonkurujeme, ale pomáháme. Na vzájemné upřímnosti a poctivosti stavíme tým, ve kterém nás baví pracovat i trávit s ním volný čas.

Pracovní prostředí

V Brně sídlíme v kancelářích na Husově ulici, v blízkosti mnoha skvělých gastro podniků, kam rádi vyrážíme na oběd.

V Praze máme k dispozici pracovní místa i sdílený prostor ve WorkLounge Diamant na Václavském náměstí.

Benefity

Vedle 5 týdnů dovolené, sick days a příspěvků na oborové vzdělávání i osobní rozvoj poskytujeme kolegům na plný úvazek po pěti letech měsíční placené volno (sabatikl).

Z firemní knihovny si vyberete oborové i rozvojové čtivo. A to, že skvělá káva a čaj u nás tečou proudem, snad nemusíme zmiňovat.

Onboarding a pravidelné rituály

Máme roky ověřený onboarding, který nováčky provede začátky spolupráce. Nechybí v něm ani pravidelný mentoring zkušenějších kolegů, rozmanité možnosti oborového vzdělávání i příležitosti načerpané know-how rovnou vyzkoušet v praxi.

A abychom si udržovali přehled, co se právě v Obsahovce děje, potkáváme se na pravidelných setkáních neboli rituálech. Nikdy se tak nestane, že vás mine něco důležitého.

Společné akce

Každý den spolu obědváme a jednou za měsíc si dáme do nosu při pořádném brunchi. Družíme se rádi a každý nový nápad na společnou aktivitu vítáme.

Už jsme spolu třeba sázeli květiny, hráli deskovky i hudební kvízy, chodili na laser game nebo nahlédli do výrobny malé rodinné čokoládovny.

Čeho si sami nejvíc ceníme

Když můžeme, zjistíme si fakta. Ať už píšeme o kloubní výživě koní nebo o kariéře v Obsahovce.

Proto jsme si ověřili největší přínosy práce u nás bleskovým průzkumem.

Každý měl tři hlasy a tohle jsou výsledky.

O práci v Obsahovce navíc říkáme

Libor Kamenský
Copywriting & konzultace
„Líbí se mi, že je Obsahovka firma, která se nebojí dát zaměstnancům pracovní svobodu a důvěřuje jim. A vážím si toho, že tu se mnou jednají jako s člověkem, a ne jako s ozubeným kolečkem. A navíc se můžu bleskově rozvíjet v tom, co mě baví – pokud se chce copywriter kontinuálně zlepšovat ve svém řemesle, nedokážu si pro to představit lepší místo.”
Lucie Preis
Marketing & školení
„Když vzpomínám na dobu, kdy jsem v Obsahovce začínala jako copywriter, vybaví se mi ochota kolegů podat pomocnou ruku. Spolu s tím i svobodná atmosféra, kde člověk mohl v klidu sdílet svůj názor a pohled na věc. Obojí v Obsahovce přetrvává i po letech.“
Jan Novák
Copywriting & konzultace
„Mám tu příležitost pracovat pro zajímavé a poctivé klienty, kteří jsou mi blízcí. Dělá mi proto radost, když jim můžu pomáhat s obsahem a oni pak (i díky tomu obsahu) rostou.“
Kateřina Kalivodová
Copywriting & konzultace
„Nesnáším špatně napsané texty a hloupou reklamu, která jen obtěžuje. V Obsahovce pro klienty tvořím obsah, který je naopak pro jejich potenciální zákazníky přínosem. V tom vidím velký smysl – protože firmy budou marketing dělat tak jako tak a já jim pomáhám, aby ho dělaly správně.“
Michaela Letošníková
Copywriting
„V Obsahovce kloubím tři svá vysněná povolání – jsem detektiv, psycholog a spisovatel v jedné osobě. Psaní ve finále tvoří asi tak
30 % práce, důležité je, co mu předchází. Taky mi přijde, že si můžu vyzkoušet cokoliv, co chci a klidně se na to i specializovat. Třeba na tvoření obsahu v angličtině.“
Ondřej Pokorný
Copywriting & konzultace
„Je skvělý, že tady není žádnej blázen. Každý má trochu jinou deformaci, ale dohromady to funguje. Nemusím tady řešit nějakou politiku, když se mi něco nezdá, řeknu to. A stejně to dělají ostatní.“

Jak se stát součástí Obsahovky

Pokud tušíte, že by pro vás mohla být Obsahovka to pravé, ozvěte se nám na vypsaný inzerát nebo jen tak na e-mail kariera@obsahova-agentura.cz. Přijímacím řízením vás provede týmlíderka Eliška.

Představte se

Pošlete nám svůj životopis a co nejvíc se nám představte – jestli to bude v motivačním dopise nebo třeba krátkém videu, je nám jedno. Zajímá nás, kdo jste a proč chcete práci v Obsahovce.

Ukažte taky, co už máte za sebou. Pošlete nám klidně článek z blogu nebo ukázku toho, jak přepíšete popisek zboží z oblíbeného e-shopu.

Potkáme se

Pokud nám bude ladit to, co uvidíme v prvním e-mailu, krátce se potkáme. Čekejte půlhodinový pohovor, kde vás chceme poznat ještě o kus víc. A chceme, abyste vy poznali nás – takže se na cokoliv doptejte.

Pojďte si to zkusit

Čekejte krátký úkol. Jsme zvědaví, jak si poradíte se zadáním, které by vás u nás běžně potkávalo. Na oplátku nabízíme zpětnou vazbu, ať víte, jak si stojíte. Někdy vás místo úkolu potká třeba setkání s částí týmu nebo jiná forma bližšího seznámení.

Jsme ve finiši

Někdy vás pozveme ještě na setkání s dalšími členy týmu, jindy se rovnou domluvíme na podmínkách spolupráce. A pak už můžete začít tvořit jménem Obsahovky. I když to nevyjde, čekejte od nás zpětnou vazbu.

S kým se potkáte

Eliška Gunišová
Vedení lidí & mentoring projektů
Když hledáme nové posily do týmu, Eliška bude ta, která uvidí váš životopis, potká se s vámi na pohovoru a v závěru s vámi vyladí podmínky spolupráce.

Nakoukněte do zákulisí

Newsletter Obsahové agentury

Svěřte nám svůj e-mail a nechte si jedenkrát měsíčně poslat obsah,
který otřásl naším blogem. Nebo námi.

Přihlášením k odběru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Nastavení souborů cookies
Všeobecné obchodní podmínky
Na webu využíváme ikony z icons8.com.