Představujeme Obsahový audit webu

Martin Brablec

Máme rádi funkční obsah. Proto jsme vytvořili podrobný audit obsahu webu, ve kterém rozebereme každou stránku do posledního písmenka. Profesionálním rozcupováním to ale nekončí. Přidáme i 22+ stránkový report, check-list a to-do list, jak obsah okamžitě vylepšit. Do 5 dní a za zlomek ceny, na kterou by přišel obsah webu od profesionálního copywritera.

V Obsahovce hodně píšeme, tvoříme obsahové strategie, nastavujeme komunikační manuály, natáčíme nebo fotíme. Dlouhodobé spolupráce s námi obvykle startují velké firmy – pro ty menší jsme často příliš drazí. Tak jsme přemýšleli, jak i podnikatelům a malým firmám pomáhat s lepším obsahem na webu.

A vymysleli jsme to. Obsahový audit webu je náš vůbec první standardizovaný audit, ve kterém pomocí více než 60 kroků hledáme rezervy, příležitosti i vyložené průšvihy webového obsahu. Málokterý web totiž využívá svůj obsah na maximum. Buď chybí čas, know-how nebo obojí.

Zkušený copywriter přitom chyby rychle odhalí. Vy pak do ruky dostanete:

  • report na 22+ stran,
  • přehledný check-list
  • a to-do list, díky kterému napravíte nedostatky a vypilujete obsah webu tak, aby se stal silnou zbraní vašeho podnikání.

Prostě know-how jednoho z našich špičkových copywriterů zabalené v úhledném auditu. Nepotřebujeme k tomu několikahodinové schůzky, stačí odkaz na váš web. A když budete chtít víc, navážeme konzultací, ze které si odnesete hromadu nápadů.

Podívejte se na kompletní info a audit s dodáním v lednu si objednejte klidně hned.