Margita Havlíková

Marketing

Jsem hlídací pes, dohlížím na dodržování marketingového plánu Obsahovky a číhám na příležitosti. Zadávám, kontroluji a odškrtávám úkoly. Nedokážu žít bez japonské kuchyně, kterou učím a občas o ní píšu.

2013

Na obchodní akademii vynikám v účetnictví a marketingu. Jedno z toho budu určitě dělat.

2015

Měním plány. Spojuji obchod na Masarykově univerzitě s filologií a začínám oficiálně studovat i svůj druhý rodný jazyk – polštinu.

2015

Vyžíváme se s přítelem v japonské kuchyni, ale málokde ji umí pořádně. Zakládáme sushimarket.cz a o víkendech učíme, píšeme a boříme mýty o sushi.

2016

Po roce nevděčného papírování zjišťuji, že účetnictví nesnáším. Přihlašuji se na DIGI semestr a rozšiřuji si obzory v online marketingu.

2017

S Martinem se setkávám na pohovoru a druhý den spontánně odjíždím s celou Obsahovkou na Kaprál, na svoje narozeniny. 3, 2, 1 – stáž začíná.

2017

Spolupráce pokračuje! Starám se o marketing – zadávám, hlídám, škrtám a učím se od těch nejlepších. Po práci odbíhám do školy.

Tři věci, které ovlivnily mou práci

Konec prokrastinace

Vůbec první knížka, podle níž dělám věci jinak než předtím, podle plánu.

Kofeinové tablety

Když šálek kávy nestačí.

Pátá chuť umami

Protože je japonská kuchyně silně návyková.



Kdo neměří, neví. Abychom věděli, co vás zajímá, využíváme na webu cookies. Pokud vám to nevadí, stačí, když tu prostě zůstanete.

V pořádku