PROČ CHCEME VÁŠ SOUHLAS?

Máme rádi ve věcech pořádek. A taky přehled. Takže i rutinní souhlas se zpracováním osobních údajů vám nejprve jednoduše vysvětlíme.

  • Abychom vám mohli občas poslat nejlepší články z blogu nebo třeba pozvánku na školení, musíme znát vaše kontaktní údaje.
  • K tomu od vás potřebujeme souhlas. Je na to zákon, ale podle nás to patří ke slušnosti. Spam nám nesmí přes práh.
  • My vám na oplátku potvrdíme, že si osobní údaje necháme jen pro sebe, a že je nezneužijeme.

To je vše. Podrobně a právničtinou to najdete níže.

A samozřejmě: kdykoliv zatoužíte po odstranění svých osobních údajů z naší databáze, ozvěte se nám na dobrezpravy@obsahova-agentura.cz.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Udělujete tímto souhlas společnosti, Obsahová agentura s.r.o. se sídlem Slovákova 357/8, 602 00 Brno, IČ: 04313330, DIČ: 04313330 zapsaná pod sp. zn. C 89302 vedené u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: e-mail.

E-mail zpracujeme za účelem, za kterým jste ho zadali. Může to být:

  • zasílání newsletteru s novými články na blogu,
  • pozvánkami na marketingové školení či workshopy
  • nebo stažení e-booku.

Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na dobrezpravy@obsahova-agentura.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Obsahová agentura s.r.o. V každém e-mailu je samozřejmě odkaz, pomocí kterého se z odběru snadno odhlásíte.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru Breezy s.r.o.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kdo neměří, neví. Abychom věděli, co vás zajímá, využíváme na webu cookies. Pokud vám to nevadí, stačí, když tu prostě zůstanete.

V pořádku