PROČ CHCEME VÁŠ SOUHLAS?

Máme rádi ve věcech pořádek. A taky přehled. Takže i rutinní souhlas se zpracováním osobních údajů vám nejprve jednoduše vysvětlíme.

  • Abychom vám mohli občas poslat nejlepší články z blogu nebo třeba pozvánku na školení, musíme znát vaše kontaktní údaje.
  • K tomu od vás potřebujeme souhlas. Je na to zákon, ale podle nás to patří ke slušnosti. Spam nám nesmí přes práh.
  • My vám na oplátku potvrdíme, že si osobní údaje necháme jen pro sebe, a že je nezneužijeme.

To je vše. Podrobně a právničtinou to najdete níže.

A samozřejmě: kdykoliv zatoužíte po odstranění svých osobních údajů z naší databáze, ozvěte se nám na dobrezpravy@obsahova-agentura.cz.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Udělujete tímto souhlas společnosti, Obsahová agentura s.r.o. se sídlem Slovákova 357/8, 602 00 Brno, IČ: 04313330, DIČ: 04313330 zapsaná pod sp. zn. C 89302 vedené u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: e-mail.

E-mail zpracujeme za účelem, za kterým jste ho zadali. Může to být:

  • zasílání newsletteru s novými články na blogu,
  • pozvánkami na marketingové školení či workshopy
  • nebo stažení e-booku.

Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na dobrezpravy@obsahova-agentura.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Obsahová agentura s.r.o. V každém e-mailu je samozřejmě odkaz, pomocí kterého se z odběru snadno odhlásíte.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru Breezy s.r.o.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.