Obsahovka Live

Obsahovka Live #9 Obsahové trendy v roce 2023

Po roce jsme se s klienty a partnery opět setkali na naší zákaznické minikonferenci Obsahovka Live. Přednášky jsme tentokrát zaměřili na témata, která v obsahovém marketingu hodně rezonují – tvorbu obsahu pomocí AI a LinkedIn ambassadoring. Z dotazů na přednáškách i u řízků a kávy bylo zjevné, že je řeší i většina účastníků.

Obsahovka Live #8 Obsah a kariérní komunikace

Po covidové pauze jsme oživili zákaznickou minikonferenci. Pro klienty a partnery jsme tentokrát uspořádali přednášky o kariérní komunikaci. I z dotazů během přednášek bylo patrné, že téma u klientů hodně rezonuje a řeší ho každý.

Obsahovka Live #7 Vizuální obsah

Na 7. zákaznické minikonferenci jsme pro naše klienty uspořádali přednášky o obtížích a přínosech fotek, grafiky nebo videí.

Obsahovka Live #6 Obsahové strategie

Na 6. zákaznické minikonferenci Obsahovka Live se sešli hosté a přátelé Obsahovky ve čtvrtek 30. května. Užili si tři přednášky, workshop i příjemné prostředí pražského Etnosvěta.

Obsahovka Live #5 Sociální sítě

Ve čtvrtek 11. října padaly teplotní rekordy, ale i zažité představy o používání sociálních sítí, minimálně v pražském Teal Clubu. Na naší páté zákaznické konferenci Obsahovka Live jsme totiž spolu s našimi hosty ukázali, jak se dají sociální sítě v komunikaci využívat jinak, než jsou firmy zvyklé.

Obsahovka Live #4 Budování značek

Rebranding jsme vyzkoušeli na vlastní kůži. A tak se změny dočkala i naše konference. Historický název Bizpresso Live jsme pověsili na hřebík společně se zbytkem projektu Bizpressa a přivítali své klienty a jejich hosty pod hlavičkou přejmenované konference Obsahovka Live.

Obsahovka Live #3 Výzkumy a dotazování

Nová identita, nové posily v týmu, nové město. S konferencí jsme poprvé vyrazili za klienty do Prahy. Poprvé přednášky doplnil i praktický workshop.

Obsahovka Live #2 Marketing v B2B

Druhou konferenci jsme stihli ještě před naším stěhováním do centra Brna. Tentokrát jsme se zaměřili na marketingové aktivity v B2B segmentu.

Obsahovka Live #1 Obsah, marketing a HR

Už delší čas jsme přemýšleli, jak klientům nejen přinášet výsledky, ale také se vzájemně inspirovat a čas od času se setkat i neformálně a jinde než u práce.